OPINIE

Opinie naszych klientów

Opinie klientów dotyczące współpracy z firmą Remant to najlepszy dowód na to, jak działamy. Przez wiele lat mieliśmy przyjemność obsłużyć spore grono osób prywatnych i przedsiębiorstw, które potrzebowały usług podnośnikowych, chciały wynająć rusztowania fasadowe lub kupić przyczepki. Doceniły nas przede wszystkim za zaangażowanie, dużą dostępność asortymentu oraz jego bardzo dobrą jakość. Zobacz, co mówią na temat współpracy z nami i dołącz do grona zadowolonych odbiorców. Zapraszamy do współpracy!

4,9 z 71 opinii
Lambor1994
15.01.2024
Szeroki wybór sprzętu budowlanego!
Michał Rybka
05.01.2024
Super miła obsługa. Szybki transport. Bardzo konkurencyjne ceny. Polecam serdecznie. Ja pewno skorzystam ponownie.
Piotr Parobek
21.12.2023
Super sprzęt oraz obsługa. Korzystamy z Zoomlion zs0607 i jesteśmy zachwyceni. Wszędzie się zmieści :) polecamy!
Anita Gadomska
18.12.2023
SAFAGA
03.11.2023
Jedna z nielicznych wypożyczalni mająca w swojej ofercie przyczepkę dłużycę 6x1.5 prosty wynajem, dobry kontakt. Mogę tylko polecić. Firma na miejscu ma również dużo większą ofertę zarówno przyczepek jak i innego sprzętu.
Tomek N
07.10.2023
Konkretnie i rzeczowo, kontakt sprawny i bezproblemowy :)
mion studio
23.08.2023
Podnośnik dostarczony na czas i bez problemów. Sprzęt dobry i bezpieczny. Bardzo dobry kontakt z klientem. Polecam.
Ernest Rudziński
16.08.2023
Bardzo profesjonalne podejście, dobry kontakt z klientem. Pan Kamil doradził w kwestii wyboru odpowiedniego sprzętu, dzięki czemu realizacja zadania przebiegła bardzo sprawnie. Szyld umieszczony wysoko na moim lokalu jest widoczny z daleka, co ułatwia moim klientom trafienie do mojego Studio. Nie byłoby to możliwe gdyby nie Pan Kamil i jego sprzęt. Jestem zadowolona z obsługi i gorąco polecam firmę Remant.
Natalia Wnęk
14.08.2023
Logo Remant
Kontakt

Kujawska 11G,
86-050 Solec Kujawski

PEŁNY KONTAKT